НОВОБЕЧЕЈЦИ ЗА 10 ДАНА ПРИКУПИЛИ НОВАЦ ЗА ВАЛЕНТИНИНО ЛЕЧЕЊЕ

Акција прикупљања средстава за трошкове лечења двадесетчетворогодишње Валентине Његован из Новог Бечеја протеклог викенда добила је позитиван епилог.

На базару хуманитарног карактера који је, уз подршку Општине Нови Бечеј и Јавног предузећа „Комуналац“, организовао Црвени крст у сарадњи са Пољопривредним газдинством „Антоновић“, новобечејци су заједничким снагама успели да сакупе новчана средства у износу од 147.905 динара и 10 евра, што је довољно за прву терапију у Загребу.

Базар је организован уз поштовање прописаних мера превенције, а на тезгама су се могли пронаћи најразличитији производи, од одеће, обуће и украсних предмета, до слаткиша и цвећа које је за ову прилику донирало Јавно предузеће „Комуналац“. Акцији су се придружили и волонтери-продавци и други појединци, као и рибарница која послује у оквиру Градске пијаце.

Прикупљање средстава за лечење Валентине Његован наставиће се и у наредном периоду, а до сада је укупно сакупљено близу милион динара, потврдили су у Црвеном крсту Нови Бечеј.

 

Read 1191 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…