ОТВОРЕН КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ СРЕДСТАВА ЗА СУФИНАНСИРАЊЕ ИНВЕСТИЦИЈА У ПЧЕЛАРСТВО

Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство расписао је Конкурс за доделу средстава за суфинансирање инвестиција у пчеларство на територији Аутономне покрајине Војводине у 2021. години са циљем унапређења пчеларске производње и производње меда.

Минималан износ бесповратних средстава по једној пријави износи 50.000 динара и намењена су за: набавку нових пчелињих друштава, набавку опреме за пчеларство, односно, кошнице и контејнери, набавку опреме и уређаја за прераду, као и за паковање и складиштење пчелињих производа.

Подносилац пријаве остварује право на суфинансирање набавке нових пчелињих друштава и опреме за пчеларство уколико у Регистру има уписано минимум 20 кошница пчела или максимално 500 кошница. Конкурс је отворен до утрошка средстава, закључно са 9. априлом текуће године, а више информација и потребне обрасце за конкурисање можете пронаћи на сајту субвенције.

 

Read 709 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…