ЛОМЉЕНИМ ЦРЕПОМ НАСУТ АТАРСКИ ПУТ, НОВА ПУМПА ЗА БУНАР У КУМАНУ

Пашњачки одбор МЗ Кумане организовао је и спровео акцију насипања атарског пута од рампе на излазу из овог насељеног места ка Дујиновом салашу ломљеним црепом.

Потреба за привременом санацијом овог пута препозната је на једном од састанака Пашњачког одбора, а акција насипања спроведене је у сарадњи са МЗ Кумане, ЈП „Комуналац“ и фирмом „Полет“ из Новог Бечеја која је донирала ломљени цреп, како нам је објаснио један од чланова Пашњачког одбора, Синиша Медић, додавши да је значај вишеструк, како за мештане Кумана који у овом делу атара имају њиве, али и за власнике околних салаша.

На иницијативу Пашњачког одбора МЗ Кумане обезбедила је и један валов као помоћ локалним сточарима за испашу стоке, а у плану је још један, најавио је Горан Станчић, секретар МЗ Кумане.

Месна заједница Кумане недавно је обезбедила и нову пумпу за један од два активна ручна бунара у селу који се налази у улици Мирка Томића, на задовољство мештана ове, али и околних улица.

 

Read 663 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…