МЕСНА ЗАЈЕДНИЦА НАГРАДИЛА УНУ ЧИВЧИЋ ЗА ПОСТИГНУТ УСПЕХ

Ученица 8. разреда Основне школе „Јосиф Маринковић“, Уна Чивчић, недавно је са вршњацима одмерила своје знање на републичком такмичењу у области српског језика и језичке културе и том приликом, уз максималан број бодова, освојила прво место.

За постигнут успех, Месна заједница Нови Бечеј наградила ју је таблет рачунаром који ће јој, како каже, послужити за забаву, али и за стицање нових знања као својеврстан подстрек за будуће успехе.

На републичком такмичењу учешће је узело 320 ученика од којих је њих 15 на окружном нивоу достигло максималан број бодова што овај успех чини заиста изузетним, истакла је директорица Основне школе „Јосиф Маринковић“, Маја Видаковић.

Месна заједница Нови Бечеј недавно је на исти начин наградила и Данила Рајкова, ученика Средње школе који је на републичком такмичењу из физике освојио прву награду, подсетио је председник Савета Месне заједнице, Миленко Гарчев, који додаје да успеси попут ових не смеју проћи неопажено.

 

Read 691 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…