У ТОКУ ПРИЈАВЕ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ У КУВАЊУ РИБЉЕ ЧОРБЕ

У оквиру „Великогоспојинских дана“ и ове године одржаће се такмичење у кувању рибље чорбе за које су пријаве увелико у току, позвала је туризмолог Туристичке организације општине Нови Бечеј, Верица Дробац.

Такмичење је планирано за петак, 27. август, а како наводи, цена котизације износи 3.000 динара по екипи и подразумева обезбеђен огрев, сто са две клупе, шатор и подметач од лима, уз напомену да је строго забрањено уношење и коришћење плинских боца из безбедносних разлога.

Скуп такмичара је од 16 часова, а само кување траје 2 сата, од 17 и 30 до 19 и 30, након чега следи предаја узорака које ће оцењивати петочлани жири. Оно што је другачије у односу на претходне године јесте то да ће изостати такмичење тамбурашких банди, али не и квалитетан пратећи програм, па ће тако за све присутне свирати срборанска „Банда дрвена“, а затим и „Ла Банда“, женски, тамбурашки састав из Новог Сада.

За више детаља посетите фејсбук страницу Туристичке организације општине Нови Бечеј, где можете пронаћи и пример уплатнице за пријаву.





 

Read 2624 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…