У НОВОМ БЕЧЕЈУ ОТВОРЕН ПРОДАЈНО-СЕРВИСНИ ЦЕНТАР ФИРМЕ АГРОТЕЦХ

Kомпанија Агротецх данас је свечано отворила свој најсавременији Продајно-сервисни центар у Новом Бечеју који ће пољопривредним произвођачима на једном месту пружити најмодерније технологије у области данашње пољопривредне производње у виду пољопредне механизације, прикључних машина и опреме.

Центар је изграђен заједничким напорима фирме Агротецх и ЦНХ Индустриал, потврдио је директор продаје у фирми Агротецх, Дејан Зорић.

Приликом свечаног отварања Продајно-сервисног центра у Новом Бечеју, присутнима су се обратили и председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић, председник Скупштине АП Војводине, Иштван Пастор, државни секретар у Министарству пољопривреде, Атила Јухас и представник фабрике ЦНХ Индустриал, Матео Паралупи, док им се у пресецању врпце придружио и власник Агротецх-а, Имре Бата. Сви они истакли су велики значај ове инвестиције, како за локал, тако и за целу Војводину, али и шире.

Нови продајно-сервисни центар фирме Агротецх налази се на месту некадашњег ФОП-а, на адреси Kуманачки друм 11 у Новом Бечеју.







Read 884 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…