KОРИСНИЦИМА НАРОДНЕ КУХИЊЕ ПОДЕЉЕНИ И ХИГИЈЕНСКИ ПАКЕТИ

Црвени крст Нови Бечеј, у сарадњи са Црвеним крстом Србије и Црвеним крстом Војводине, прибавио је за 170 корисника Народне кухиње исти број хигијенских пакета који су у протеклом периоду подељени у свим насељеним местима.

По речима вршиоца дужности секретара, Радована Kовачевића, у питању су средства за дезинфекцију и одржавање хигијене као помоћ у спречавању ширења заразе током пандемије: “То су две бочице за дезинфекцију руку, 30 маски, два сапуна и то је свакако нешто што је добро дошло. Ми смо у разговору са људима који су корисници Народне кухиње разговарали на ту тему и могу вам рећи да су људи врло задовољни с обзиром дас у у питању људи у стању социјалне потребе, па и све ово што смо добили као средство за одржавање хигијене је добродошло, посебно маске које, ево, још увек морамо користити у затвореном простору у продавницама, јавним установама и тако даље. Свакако је ово нешто што је добро дошло, ми се и овом приликом захваљујемо Црвеном крсту и Покрајинској Влади који су помогли да дођемо до ових средстава с обзиром на да је то веома битно у овој незговдној ситуацији.”

У Новом Бечеју хигијенске пакете добило је 65 корисника, у Новом Милошеву 39, у Kуману 44 корисника, док је у Бочару подељено 22 пакета.






Read 1291 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…