РАДОВИ У АРАЧКОЈ И ДРУГОЈ KРАЈИШКОЈ

У Новом Бечеју се настављају радови на асфалтирању улица. Тренутно је у току припрема асфалтирања у Другој Kрајишкој, а почињу радови и у Арачкој улици.

Директор Јавног предузећа „Урбанизам и путеви“ Далибор Вучетић истиче да радове спроводи фирма Екоградња.
"У Другој Kрајишкој је остало да се стави завршни слој асфалта, да се попуне банкине и прокоп канала, а дужина је 217 метара. Радови би требали да буду готови за неких десетак дана."
Радови у Арачкој улици, која се састоји из више делова изводиће се у три фазе у укупној дужини од око 650 метара.
"Управо почињемо радове на првом делу, од бедема до Обилићеве улице у дужини од 150 метара. Након првог дела, следе радови на другом делу - од улице Бранка Радичевића до Јагићеве око 250 метара и трећи део у наставку Светозара Милетића према Геронтолошком 110 метара. Део од Герберовог блока иза Геронтолошког центра ка Јагићевој улици односно ка улици Светозара Милетића се тренутно неће изводити, али је надам се у плану наредне године", закључио је Вучетић.

Иако нешто скромније у односу на претходне године, радови на асфалтирању се настављају, напомиње и први човек општине Нови Бечеј, Саша Максимовић, истичући да је вредност ових радова око 24 милиона динара са ПДВ-ом, од чега је пола средстава дала општина Нови Бечеј, а другу половину Управа за капитална улагања АП Војводине.
"Скромније, првенствено због враћања дуга Дома здравља, као и због путних трошкова које смо исплаћивали јавном сектору. Следеће године је на реду улица Дожа Ђерђа, Тозе Марковића и коначно, задњи део Арачке улице. Надам се да ћемо следеће године асфалтирати све улице и коначно се моћи посветити и улицама које имају асфалт али је у поприлично лошем стању."

 

Read 1694 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…