НАЈАВА: НАРЕДНОГ ВИКЕНДА 9. „МАНИЋ – ТИСА 63“

Након године паузе, у организацији Kлуба љубитеља реке Тисе – Тиса 63, а под покровитељством Општине Нови Бечеј, Јавног предузећа „Kомуналац“ и Туристичке организације општине Нови Бечеј, на 63. километру Тисе, одржаће се 9. по реду „Манић – Тиса 63“.

Ова манифестација и ове године окупиће велики број љубитеља зимског риболова, али и гурмана који ће, осим у пецању манића, имати прилику да се такмиче и у прављењу кобасица.

Манифестација ће, за разлику од претходних година, трајати само 1 дан, а одржаће се у суботу, 11. децембра, на обали Тисе где ће, у оквиру кампа, бити проглашени и победници. Kотизација за учешће на такмичењу у пецању манића износи 1500 динара, док је за такмичење у прављењу кобасица 3500 динара.

Пријаве трају до недеље, 5. децембра, а више информација можете добити путем броја телефона Туристичке организације 023/773-522, на фејсбук страници и сајту удружења www.binmarketing.rs где можете извршити и онлајн пријаву, као и путем броја телефона 063/17-97-639.







Read 1071 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…