ЗА ИЗГРАДЊУ И ОДРЖАВАЊЕ ПУТЕВА У 2022. ГОДИНИ 83,5 МИЛИОНА ДИНАРА

Међу 10. тачака дневног реда, на данас одржаној 40. седници Општинског већа општине Нови Бечеј, донет је Програм радова на изградњи, реконструкцији, одржавању и заштити општинских путева, улица и некатегорисаних путева за 2022. годину, потврдио је председник општине, Саша Максимовић.

Када је у питању насељено место Кумане, поред Железничке, у текућој години предвиђена је изградња и саобраћајнице у улици Светозара Чоловића, у Новом Милошеву у Јужној индустријској зони, док је у Новом Бечеју планирана изградња приступне саобраћајнице индустријској зони „Излаз“, као и у Јагићевој и улицама Доже Ђерђа и Тозе Марковића. Максимовић се овом приликом осврнуо и на измену Решења о износу и броју општинских стипендија за студенте.

На поменутој седници утврђени су Предлози Решења о именовању Владимира Радишића за директора Јавног предузећа „Комуналац“, као и Далибора Вучетића за директора Јавног предузећа „Урбанизам и путеви“ на период од 4 године. Такође, утврђен је и предлог Измене и допуне Програма постављања и уклањања мањих монтажних објеката привременог карактера на јавним површинама на територији општине, а донето је Решење о усвајању Извештаја о раду Комисије за школски спорт у претходној години.

 

Read 1718 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…