У ЧЕТВРТАК ЈАВНА ЛИЦИТАЦИЈА ЗА ДАВАЊЕ У ЗАКУП СЕНОКОСА

На основу Одлуке Савета Месне заједнице расписан је Оглас за јавну лицитацију за давање у закуп сенокоса чији је корисник Месна заједница Нови Бечеј у катастарској општини Нови Бечеј.

У питању је сенокос поред пруге за Ново Милошево, а лицитациони корак износи 1.000 динара.

Право учешћа у јавном надметању имају сва физичка лица која имају пребивалиште на територији насељеног места Нови Бечеј, као и правно лице које је уписано у Регистар пољопривредних газдинстава и има активан статус и седиште у катастарској општини Нови Бечеј.

Документација за пријављивање на јавно надметање подразумева формулар за пријављивање који се може преузети сваког радног дана у Месној заједници Нови Бечеј, доказ о уплати депозита, као и личну карту за физичка лица, односно, извод из привредног регистра (не старији од шест месеци до дана објављивања огласа) за правна лица.

Јавно надметање одржаће се у четвртак, 21. априла, са почетком у 9 часова, у сали Месне заједнице Нови Бечеј, на адреси Маршала Тита број 8.

 

Read 617 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…