ОДБОРНИЦИ СО НОВИ БЕЧЕЈ УСВОЈИЛИ РЕБАЛАНС БУЏЕТА

На 17. седници Скупштине општине Нови Бечеј одборници су одлучивали о укупно 20 тачака на дневном реду, међу којима је најважнија била она која се тицала измена и допуна Одлуке о буџету општине Нови Бечеј за текућу годину, односно такозваног ребаланса буџета.

Чега се све дотиче ова одлука која је усвојена једногласно, председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић објаснио је након завршене седнице.

Одборници СО Нови Бечеј овом приликом донели су и одлуку о усвајању Плана јавног здравља општине Нови Бечеј за период од 2022. до 2026. године, односно Програм мониторинга животне средине на територији новобечејске општине за 2022., 2023. и 2024. годину.

Такође, на 17. седници СО донето је решење о реизбору Ранка Јањића на функцију директора Спортско-рекреативног центра „Јединство“ у Новом Бечеју на период од четири године, као и решење о именовању вршиоца дужности директора Дома културе општине Нови Бечеј. На ову функцију изабрана је Марина Цвејин, дипломирани филозоф из Новог Бечеја на период од шест месеци. Исто тако, за новог члана Општинског већа општине Нови Бечеј задуженог за туризам и угоститељство изабран је Душко Арсенов из Новог Милошева, потврдио је Саша Максимовић.

На одржаној седници донета су и решења о констатовању престанка мандата, односно именовању чланова школских одбора свих шест школа на територији општине Нови Бечеј.

 

Read 1356 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…