ПРИЈАВА НА КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ СРЕДСТАВА ЗА КУПОВИНУ СЕОСКИХ КУЋА ДО 1. НОВЕМБРА

У фебруару ове године Министарство за бригу о селу Републике Србије расписало је јавни конкурс за доделу бесповратних средстава за куповину сеоских кућа са окућницом. У општини Нови Бечеј до сада је одобрено пет кућа од чега три у Куману, а две у Новом Милошеву.

Спону између подносилаца пријава и Министарства за бригу о селу представља Комисија за реализацију овог програма вршећи припрему конкурсне документације, уз контролу испуњености прописаних услова на јавном конкурсу. Према подацима комисије до сада је примљена 41 пријава и послата у ресорно министарство, а резултати се још увек очекују.

Међу онима којима су бесповратна средства већ додељена налази се и Дејан Барачков из Кумана који је на овај начин успео да обезбеди кров над главом за своју седмочлану породицу.

Конкурс за доделу бесповратних средстава за куповину сеоских кућа са окућницом траје до 1. новембра ове године. Бесповратна средства ће бити додељивана према редоследу поднетих пријава и то до утрошка буџетских средстава предвиђених за ову намену.

 

Read 571 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…