РЕKОНСТРУИСАНА KОТЛАРНИЦА У ШKОЛИ „МИЛОЈЕ ЧИПЛИЋ“

У оквиру прошлогодишњег конкурса компаније НИС у склопу програма „Заједници заједно“, у ОШ „Милоје Чиплић“ у Новом Бечеју ове године остварана је инвестиција значајна не само за ову образовну установу, већ и за суседну Средњу школу, односно за новобечејску халу спортова, с обзиром да се односила на реконструкцију система за грејање.

Према речима директорке школе „Милоје Чиплић“, Биљане Бањац, компанија НИС је за реализацију пројекта реконструкције котларнице, која се налази у склопу школе, донирала 2 милиона динара, док је општина Нови Бечеј обезбедила остатак средстава од укупних 3 милиона и 560 хиљада динара колико је износила укупна вредност овог подухвата.

У оквиру реконструкције котларнице у школи „Милоје Чиплић“ овом приликом замењене су гасне и електроинсталације, док би у перспективи требало заменити и саме котлове који су у употреби неколико деценија.






Read 459 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…