ПРОЛЕЋНЕ АКТИВНОСТИ ОД СРЕДИНЕ АПРИЛА

Месна заједница Нови Бечеј и ове године, према устаљеној пракси, планира спровођење својих редновних активности на уређењу насељеног места.

Према речима секретара Савета МЗ Нови Бечеј, Мирослава Мацуре и ове године пролећне активности свој старт имаће средином априла, када званично креће, најпре, сезона кошења зелених површина, али и одржавања дечјих игралишта. Такође, пролећни дани резервисани су и за уређење приобаља реке Тисе, где је за овогодишњу сезону одржавања истог, која почиње маја, а завршава се октобра, предвиђено и неколико новина, потврдио је Мирослав Мацура. Он се посебно осврнуо и на редовно годишње чишћење саме обале од нагомиланог биљног и другог отпада.

Мацура је и ове године апеловао на све грађане који у новобечејској марини имају привезишта за своја пловила, да уклоне аутомобилске и тракторске гуме са истих, како би допринели уређењу, али и изгледу саме обале Тисе.






Read 583 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…