ЗНАЧАЈНА ДОНАЦИЈА ДОМУ ЗДРАВЉА

Представници Српско-америчке медицинске асоцијација посетили су данас Дом здравља у Новом Бечеју коме су недавно донирали дефибрилатор , електромедицински уређај који се користи као средство прве помоћи код срчаног удара и других поремећаја ритма вредан 812.000 динара.

По речима члана ове организације, Зорана Младеновића, ово непрофитно удружење основано је 2009. године и до сада су кроз више од 40 пројеката у здравствене установе у Србији и Републици Српској уложили готово милион америчких долара.

Донација је спроведена на иницијативу запослених у Дому здравља Нови Бечеј, што представља почетак дуге и успешне сарадње у будућности, оценио је Младеновић.

Kолико је овај савремени уређај значајан за правовремено и адекватно пружање помоћи пацијентима, истакла је и др Мирјана Миљевић, начелница Службе опште медицине у овој здравственој установи.

Управа Дома здравља најавила је наставак сарадње са поменутом организацијом кроз различите пројекте који ће бити спроведени по приоритету, у складу са потребама установе.






Read 444 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…