ДЕФИЛЕ ОЛДТАЈМЕРА ПРОБУДИО НОСТАЛГИЈУ

У организацији Удружења љубитеља старовременских возила „Олдтајмер клуб Бечеј-Нови Бечеј“ протеклог викенда, у оквиру Годишње скупштине, одржана је и 13. смотра возила на којој је ове године продефиловало близу 200 старих аутомобила и мотоцикала.

Програм је отпочео у Музеју “Жеравица” у Новом Милошеву, након чега су се учесници упутили ка центру Новог Бечеја.

Чланови „Олдтајмер клуба Бечеј-Нови Бечеј“ и сами се радо одазивају оваквим скуповима који се током године организују у Сомбору, Суботици, Kикинди, Новом Саду и Београду.

Сусрету у Новом Бечеју и Бечеју прикључили су се сви клубови са територије Војводине, али и из Шапца, Ваљева и Београда, уз госте из Мађарске, Енглеске и Словеније, чиме је овај скуп одржао међународни карактер.

Најстарији аутомобил на овогодишњем скупу био је марке Опел рецорд из 1963. године који је у власништву председника удружења, Атиле Силађија, а насла се ту и нешто млађа Волксwаген Буба из 1966. године коју са много пажње и љубави одржава његов суграђанин, Ото Боршош.

Манифестацију су подржале локалне самоуправе и Туристичке организације двеју општина, Музеј “Жеравица”, као и бројни спонзори.






Read 294 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…