УСПЕШНО ОKОНЧАН ПРОЈЕKАТ О УНАПРЕЂЕЊУ ПИСМЕНОСТИ

У склопу пројекта „Писменост је кључна за 2020. и надаље“ који је суфинансиран у оквиру Еразмус плус програма Европске уније, а у чијој је реализацији, поред школа из Италије, Турске, Малте и Пољске, као школа партнер, учествовала и ОШ „Милоје Чиплић“ из Новог Бечеја, недавно су у Италији спроведене и завршне пројектне активности у виду још једне мобилности наставника.

Према речима наставнице енглеског језика Еме Ленкеш, координаторке пројекта, период од јесени 2020. године, када су званично отпочеле пројектне активности, до данас, донео је изузетно много резултата и вредних закључака.

Током трајања овог пројекта у великој мери су унапређене језичке вештине ученика школе „Милоје Чиплић“ управо применом активности и припрема за часове који се налазе у приручнику који је израђен у сарадњи са школама партнерима.

Ема Ленкеш се кратко осврнула и на спроведене мобилности наставника током реализације пројекта, а када су други пројекти у питању, у новобечејској школи надају се позитивном одговору на јесен, у вези са пројектом који би, исто тако, могао бити веома значајан за школу „Милоје Чиплић“, о чему ће више речи бити касније током године.






Read 323 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…