ПРЕДЛОЖЕНО ПОВЕЋАЊЕ ЦЕНЕ ТРАНСПОРТА КОМУНАЛНОГ ОТПАДА

У свечаној сали у згради Општинске управе у Новом Бечеју данас је одржана 76. седница Општинског већа општине Нови Бечеј на чијем дневном реду се нашло укупно осам тачака.

На самом почетку седнице чланови Општинског већа утврдили су предлог одлуке о усвајању Програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Нови Бечеј за текућу годину. Такође, овом приликом утврђен је и предлог одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп и коришћење државог пољопривредног земљишта. Известилац по ове две тачке била је Дуња Миланков, председница Комисије за израду предлога годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта у државној својини на територији општине Нови Бечеј.

На одржаној седници Општинско веће утврдило је и предлог решења о давању сагласности на цене комуналних услуга сакупљања и транспорта комуналног отпада у општини Нови Бечеј. Поскупљење наведених услуга појаснио је овом приликом генерални директор Брантнер отпадне привреде д.о.о., Данијел Бероња.

Чланови Општинског већа општине Нови Бечеј донели су и решење о употреби сталне буџетске резерве за помоћ грађанима Новог Бечеја који су претрпели оштећења у својим домаћинствима услед изливања фекалне канализације током великих падавина у претходном периоду.

 

Read 356 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…