ПРИЈАВЕ ЗА ПЕНЗИОНЕРСKЕ KАРТИЦЕ У БАНЦИ ПОШТАНСKА ШТЕДИОНИЦА

Пензионерске картице Фонда ПИО и даље у великој мери заокупљају пажњу јавности.

Привредни субјекти су активни у потписивању споразума са Фондом и понуди погодности за кориснике картица, а корисници се пријављују за картице. Пријаве се раде електронски, а корисници који не могу то сами да ураде, могу да дођу у било коју организациону јединицу Фонда, а однедавно могу да се пријаве и преко Банке Поштанске штедионице.

Банка Поштанска штедионица је препознала могућност да се активно укључи у пројекат Пензионерских картица Фонда ПИО и понудила опцију пријава коју би за пензионере обављали запослени у Банци, на више од 200 локација у Србији. Пензионери који се до сада нису пријавили, а нађу се у Банци Поштанској штедионици, могу затражити од шалтерских службеника Банке да их пријаве. На овај начин поједностављен је и олакшан процес подношења захтева за Пензионерске картице.

Kако је пре пар дана изјавио директор Фонда ПИО Реља Огњеновић, приликом потписивања споразума о сарадњи са апотекарским установама, од 15. марта, када је почела пријава пензионера за Пензионерске картице, до данас је у бази евидентирано преко 640.000 заинтересованих корисника, односно 40 одсто укупног броја оних који имају право да се пријаве.

– Борба за бољи живот пензионера за нас је императив и поред повећања пензија, које је обезбедила Влада Републике Србије, и на овај начин гледамо да олакшамо свакодневни живот пензионера и да они данас живе боље него што су живели јуче – рекао је директор Огњеновић.

Примена Пензионерских картица почиње од 1. октобра.






Read 433 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…