МИРОВИЋ ОБИШАО РАДОВЕ НА KАПИТАЛНИМ ИНВЕСТИЦИЈАМА

У оквиру радне посете новобечејској општини, председник Покрајинске владе Игор Мировић, обишао је данас заједно са директором Управе за капитална улагања, Милошем Малетићем и председником општине Нови Бечеј, Сашом Максимовићем, радове на изградњи базена, односно спа центра у Новом Бечеју који би требало да буде готов следеће године, а у који су Покрајинска влада и општина Нови Бечеј заједно уложили преко 550 милиона динара.

Мировић је своју посету Новом Бечеју искористио и да обиђе недавно започете радове на изградњи новог асфалта у улици Доже Ђерђа који су најавили нови циклус асфалтирања у новобечејској општини који ће обухватити чак 14 улица.

Председник Покрајинске владе осврнуо се на ове, али и на друге инвестиције које предстоје у општини Нови Бечеј у наредном периоду.

Саша Максимовић, председник општине Нови Бечеј, захвалио се овом приликом Игору Мировићу на још једној значајној посети.






Read 464 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…