ДОБРА ЗАБАВА И ЗА НАЈМЛАЂЕ ПОСЕТИОЦЕ „ГОСПОЈИНЕ”

Да „Великогоспојински дани“ у Новом Бечеју са разлогом носе епитет породичне манифестације говори и традиционална „Авлија забавлија“ у Народној библиотеци која уз „Дечију улицу“ најмлађим посетиоцима из године у годину нуди разноврсан програм активности.

На самом почетку, Милица Цветковић из Бечеја симблично се представила песмом „Син јединац“ чије речи уједно представљају и слоган овогодишње манифестације: „Стара ствар у Новом Бечеју“.

Радионица „Пронађи свој тон“, представа под називом „Симфонија у Ф-дуру“, али и мала изложба радова на самом крају, били су тематски повезани, а поред наведеног, малишани су уживали и у друштву мађионичара Мише, као и промоцији „Политикиног забавника“.

Активности у оквиру „Дечије улице“ осмислио је уиграни тим који је за суботу припремио креативну радионицу, док је недеља била посвећена рекреативним играма под називом „Традиционалне игре са шора“.

Најмлађи суграђани, али и гости који током „Великогоспојинских дана“ посећују Нови Бечеј већ са нестрпљењем очекују дружење и наредне године када ће „Авија забавлија“ прославити јубилеј четврт века трајања.






Read 398 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…