МИНИ АЛПИНИСТИЧKИ ПАРK ОДУШЕВИО НАЈМЛАЂЕ

У оквиру пратећег програма овогодишњих „Великогоспојинских дана“ у Новом Бечеју, у суботу, 26. августа, у непосредној близини Тиског кеја на платоу испред ПУ „Пава Сударски“ посетиоци манифестације имали су прилику да присуствују промоцији Жандармерије.

Наиме, припадници Одреда Жандармерије у Новом Саду на поменутом месту поставили су мањи алпинистички парк у којем су деца имала прилику да савладају препреке уз помоћ алпинистичих ужади, као и да се попну на вештачку стену. Такође, приказана су возила за транспорт у теренским условима, као и опрема коју користе припадници Жандармерије за различите задатке. Овом приликом припадници Ронилачке јединице приказали су и интервентни гумени чамац, односно опрему коју користе наутичари и рониоци.

Према речима Иване Добожанов Ћурчић, начелнице Одељења за јавне службе у Општинској управи Нови Бечеј, сарадња са Жандармеријом је из године у годину све боља.






Read 265 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…