КОНАЧНА ЛИСТА КАНДИДАТА ЗА ПОПИСИВАЧЕ КОЈИ СЕ ПОЗИВАЈУ НА ОБУКУ

Републички завод за статистику објављује Коначну листу кандидата за пописиваче који се позивају на обуку, са адресом, датумом и временом почетка обуке.

Коначна листа је формирана након спроведене процедуре приговора кандидата за пописиваче на прелиминарну листу, због чега су настале разлике у односу на прелиминарну листу.

Коначну листу можете погледати - овде.

Изабрани кандидати дужни су да присуствују целокупној обуци. Обука је петодневна и спроводи се у периоду од 18. септембра до 29. септембра, у одређеним терминима.

Штампани материјал за обуку (Упутство за пописиваче, обрасце и примере за вежбање и др.), кандидати ће добити од Пописне комисије на пункту за обуку. Упутство за пописиваче у електронској форми доступно је на линку.

Изабрани пописивачи су у обавези да најкасније до 10. септембра 2023. године до 16.00 часова унесу додатне податке неопходне за израду уговора о ангажовању преко овог линка.

 

Read 884 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…