БОГАТ ПРОГРАМ „ДЕЧЈЕ НЕДЕЉЕ” У ЦЕЛОЈ НОВОБЕЧЕЈСKОЈ ОПШТИНИ

Данас је у Србији почело обележавање још једне „Дечје недеље“, највеће националне манифестације за заштиту и промоцију дечјих права, која ће трајати до 8. октобра.

Овогодишња манифестација одржава се под слоганом „Велико срце деце Србије“, а током недеље обележиће је и све предшколске и школске установе у општини Нови Бечеј.

Сада већ традиционално, у ПУ „Пава Сударски“ „Дечја недеља“ почиње посетом представника локалне самоуправе који су и ове године најмлађима донели слаткише и играчке. Малишане су посетили заменик председника општине, Ивица Миланков, помоћник председника општине, Трифун Станковић, начелница Одељења за јавне службе у Општинској управи, Ивана Добожанов Ћурчић и председник СО Нови Бечеј, Миленко Гарчев.

Током „Дечје недеље“ у свим објектима ПУ „Пава Сударски“ широм новобечејске општине, планиране су разноврсне активности, потврдио нам је помоћник директора ове установе, Дарко Милорадовић.






Read 308 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…