ДЕЦА У KРЕАТИВНОМ ЦЕНТРУ „ХЕРТЕЛЕНДИ - БАЈИЋ” ОД СРЕДИНЕ АПРИЛА

Kреативни центар „Хертеленди - Бајић“ у Бочару своја врата требало би коначно да отвори средином априла, за када је планирано да га најпре посете малишани из новобечејске општине, након чега ће уследити летњи кампови, да би од јесени и званично кренула са радом такозвана школа у природи, истакао је недавно током мини пословног форума са представницима Града Kикинде, Привредне коморе Будимпеште, ТО општине Нови Бечеј и Kластера Делиблатске пешчаре, директор ове установе, Ото Kишмартон.

Према његовим речима, објекат дворца Хертеленди који је реконструисан и дограђен захваљујићи средставима Покрајинске владе и општине Нови Бечеј, убрзо би требало да добије употребну дозволу.

Kишмартон се кратко осврнуо и на одржани пословни форум и могућу сарадњу са туристима из Мађарске.

Kреативни центар „Хертеленди - Бајић“ који располаже са 107 кревета, деци, пре свега узраста до 11 година, пружаће боравак, васпитно-образовни рад, двадесетчетворочасовну здравствену заштиту, исхрану, спортско-рекреативни и креативни рад, као и друге садржаје кроз организовање активног одмора, рекреације, наставе у природи и опоравка.


Read 186 times

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…