УПИС ДЕЦЕ У ПРЕДШKОЛСKУ УСТАНОВУ ОД 1. АПРИЛА

Предшколска установа „Пава Сударски“ Нови Бечеј обавештава све родитеље и друге законске заступнике да ће конкурс за пријем деце у све објекте предшколске установе „Пава Сударски“ за предстојећу радну 2024/2025. годину трајати од 1. до 30. априла.

Пријаве ће се као и до сада примати електронским путем преко портала еУправе, односно преко услуге еВртић.

Услуга је доступна свим родитељима у општини Нови Бечеј и омогућава бесплатну електронску пријаву, па родитељи нису у обавези да лично долазе у саму предшколску установу.

Из ПУ „Пава Сударски“ напомињу да ће могућност пријаве преко портала еУправе бити само у наведеном року, пошто пре и након назначеног периода за пријаву, услуга неће бити доступна. Све додатне информације биће доступне на сајту предшколске установе: www.pupavasudarski.edu.rs 

Уколико родитељи имају потешкоће приликом пријаве електронским путем, као и за све додатне информације, могу се обратити стручној служби установе и особама задуженим за вршење уписа деце, радним данима у периоду од 8 до 15 часова: педагошкињи Светлани Блажин на број телефона 062/888-23-23 и правници Јадранки Срдач путем телефона 062/888-22-88.

Упис деце за похађање припремног предшколског програма је обавезан за децу рођену од 1. марта 2018. до 28. фебруара 2019. године.






Read 202 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…