ОДРЖАНА МАНИФЕСТАЦИЈА „KРЕАТИВНО ТУРИСТИЧKО НОВИНАРСТВО ВОЈВОДИНЕ”

У Туристичко-информативном центру Војводине у Новом Саду недавно је по трећи пут одржана манифестација под називом „Kреативно туристичко новинарство Војводине - туризам и ми“.

Ову својеврсну конференцију која се, према речима Татјане Влашкалин, стручне сараднице ТО општине Нови Бечеј која је, такође, узела учешће, спонтано претворила у веома корисну панел дискусију, организовало је Удружење туристичких новинара Војводине, уз подршку Покрајинског секретаријата за привреду и туризам. Главна тема манифестације била је значај комуникације између регионалних и локалних самоуправа, јавних институција и привредних субјеката у туризму и њен директан утицај на квалитет туристичке услуге.

Покрајински секретар за привреду и туризам, др Ненад Иванишевић, овом приликом присутнима је представио и низ нових конкурса Покрајинске владе који се у великој мери односе на рурални туризам.






Read 63 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…