ПОЧЕЛА НЕДЕЉА СРЕДЊЕ ШKОЛЕ НОВИ БЕЧЕЈ

Дан Средње школе Нови Бечеј којим се обележава 118 година од завршетка радова на изградњи зграде у којој се ова образовна установа налази и 62 године од њеног оснивања, ове године биће обележен у оквиру такозване Недеље школе јер ће разноврсне активности бити спровођене током целе недеље.

Идеја да прослава овогодишњег Дана школе буде већег обима настала је на иницијативу самих ученика, истиче директорка Средње школе Нови Бечеј, Анита Бојић Перкин и додаје да је за понедељак предвиђен спортски дан са хуманитарним карактером, јер ће средства која у новобечејској спортској хали данас прикупља Црвени крст Нови Бечеј бити донирана за лечење нашег младог суграђанина Павла Влашкалина.

Због најаве лоших временских услова, сајам у оквиру ког ће гост бити Удружење за бригу о животињама „Астор“, а који је предвиђен за уторак, биће одложен за неки други дан са лепшим и сунчаним временом, објашњава директорка школе.

У оквиру спортског дана, првог дана обележавања Недеље школе, одржавају се турнири у баскету и стоном тенису.






Read 67 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…