ДОДЕЛА СРЕДСТАВА ЗА ПОВЕЋАЊЕ И ЗАШТИТУ ОБРАДИВИХ ПОВРШИНА

Покрајински секретаријат за пољопривреду, водопривреду и шумарство расписао је конкурс за доделу средстава за суфинансирање набавке опреме и система за наводњавање и опреме за побољшање водног, ваздушног и топлотног режима биљака у АП Војводини у 2024. години.

Предмет конкурса је додела бесповратних средстава за суфинансирање набавке опреме и система за наводњавање, опремање бунара, набавка пумпи и агрегата за наводњавање, набавка система за наводњавање вештачком кишом, субиригација, материјала за покривање повртарских и воћарско - виноградарских култура и цвећа у циљу заштите од мраза и корова - агротекстили, агрил, малч фолије и друго.

За реализацију активности предвиђено је укупно 370.000.000,00 динара, а право на подстицаје остварују физичка и правна лица, потом носиоци заједничког улагања, као и верске заједнице, цркве и манастири, који су уписани у Регистар пољопривредних газдинстава и налазе се у активном статусу.

Конкурс је отворен до петка, 24. маја текуће године, а више информација и потребне обрасце можете пронаћи на сајту Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство.

Read 197 times

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…