ОБЈАВЉИВАЊЕ ОПШТЕГ ПОЗИВА ЗА УПИС У ВОЈНУ ЕВИДЕНЦИЈУ

На основу члана 15. Закона о војној, радној и материјалној обавези ("Сл. гласник РС", 88/09 и 95/10) и члана 4. став 3. Уредбе о начину и поступку извршавања војне, радне и материјалне обавезе ("Сл. гласник РС", број 100/11),

Позивају се сва лица мушког пола рођена 2001. год. и старијих годишта (1989.-2000.) који нису уведена у војну евиденцију, са територије општине Нови Бечеј, да се јаве Центру Министарства Одбране Зрењанин у Kанцеларију Министарства одбране Нови Бечеј, улица Маршала Тита 66 (зграда МУП-а), соба број 4, ради увођења у војну евиденцију.

Увођење у војну евиденцију вршиће се сваког уторка и четвртка, у периоду од 14. јануара до 28. фебруара 2019. године, у времену од 09.00 – 13.00 часова.

Регрут који се уводи у војну евиденцију треба да понесе личну карту. Уколико је не поседује, на увид понети другу јавну исправу из које се може утврдити идентитет, а у иностранству - важећу путну исправу.

Регрути који бораве у иностранству дужни су да се, ради увођења у војну евиденцију, јаве надлежном дипломатско-конзуларном представништву Републике Србије.
Read 497 times

                                            

        Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…