ОДРЖАНА 29. СЕДНИЦА СKУПШТИНЕ ОПШТИНЕ НОВИ БЕЧЕЈ

Одржана је данас по хитном постпуку како би одборници донели Одлуку о измени Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности потребних за утврђивање пореза на имовину за 2019. годину на територији општине Нови Бечеј.

Ову одлуку је било потребно усвојити што пре како би грађани у наредном периоду могли добити нова решења пореза на имовину са исправљеним износима.

Важне тачке одржане седнице СО односиле су се и на доношење Одлуке о усвајању Програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта општине Нови Бечеј за 2019. годину, односно Одлуке о одређивању надлежног органа за спровођење поступка давања у закуп пољопривредног земљишта у државној својини.

Одборници су, између осталог, донели и Решење о разрешењу и именовању заменика команданта Штаба за ванредне ситуације општине Нови Бечеј. Наиме, како је бивши заменик председника општине, Бранко Свиленгаћин, према функцији био и заменик команданта Штаба за ванредне ситуције, било је потребно поставити новог заменика комнданта Штаба за ванредне ситуације, а за ту позицију изабран је председник СО Нови Бечеј, Милован Баштованов.

Read 1381 times

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…