Актуелне вести из области ДРУШТВО

Министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Републике Србије, Томислав Момировић, посетио је данас Нови Бечеј где су и званично почели радови на пројекту изградње фекалне канализације у овом насљеном месту новобечејске општине, као и два постројења за пречишћавање отпадних вода у Новом Бечеју и у Новом Милошеву.

Данас је општину Нови Бечеј посетио Томислав Момировић, министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре, кога је дочекао Саша Максимовић, председник општине Нови Бечеј са својим сарадницима.

Поштовани, oбавештавамо Вас да ће се рани јавни увид у ППППН бране на Тиси одржати у периоду од 21.01.2022. до 04.02.2022. године.

Услед техничких потешкоћа, услуга издавања паркинг карте за обележена паркинг места на јавним паркиралиштима још увек није доступна. По препоруци владе, корисницима ове услуге којима треба да се продужи решење, привремено ће се продужити до 01. Фебруара 2022. године, а након овог периода аутоматски ће бити продужено решење и издата паркинг карта за текућу годину.

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…