НЕДИМОВИЋ ОБИШАО ПОЉОПРИВРЕДНА ГАЗДИНСТВА У НОВОМ МИЛОШЕВУ И БОЧАРУ

Министар пољопривреде, шумарства и водопривреде, Бранислав Недимовић, посетио је јуче општину Нови Бечеј и том приликом обишао 4 пољопривредна газдинства у насељеним местима Ново Милошево и Бочар, са циљем представљања мера које Влада Републике Србије предузима у подстицању пољопривредне производње.

Била је ово друга посета министра Недимовића новобечејској општини у току ове године, а оваква пракса, како закључује, већ даје одређене резултате.

Министар Недимовић посетио је овом приликом и председника Удружења пчелара „Нектар“ где је са присутнима разговарао на тему субвенција, али и заштите пчеларских друштава и другим актуелним проблемима.

Пољопривредни произвођачи на територији општине Нови Бечеј недовољно су упознати са подстицајним средствима које нуди Покрајинска и Републицка влада, оценио је председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић и додао да су, уз редовно функционисање опстинских служби, овакве посете кључне за пружање праве и благовремене информације.

Он додаје да је, уз подстицајна средства која нуди Покрајинска и Републицка влада, локална самоуправа издвојила средства у вредности од 3.000.000 динара као додатан вид помоћи малим произвођачима воћа и поврћа.

 

 Извор: ТВ Нови БечејRead 1445 times

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…