Општина Нови Бечеј

Општина Нови Бечеј

Email: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

У згради Старе врањевачке општине у Новом Бечеју у организацији Удружења грађана „Самопоздање“ и Црвеног крста Нови Бечеј ове недеље је за децу са сметњама у развоју основних школа „Јосиф Маринковић“ и „Милоје Чиплић“ одржана радионица на тему борбе против трговине људима.

Матуранти Средње школе у Новом Бечеју јуче су имали прилику да у оквиру часова разредних старешина одслушају предавање на тему одбране и заштите.

У недељу, 27. новембра, са почетком у 16 часова, у мултифункционалној сали Дома културе општине Нови Бечеј, одржаће се бесплатна радионица под називом „Све о дојењу за лак почетак“.

У новобечејској куглани протеклог викенда одиграна је утакмица осмине финала Kупа Србије у којој су снаге одмерили „Јединство“ из Новог Бечеја и „Војводина“ из Бачког Градишта.

Рукометаши новобечејског „Јединства“ из кола у коло настављају да нижу победе у оквиру првенства у Првој рукометно лиги „Војводина“, како на гостујућем, тако и на домаћем терену.

На 21. седници Скупштине општине Нови Бечеј одборници су усвојили одлуку о изменама и допунама одлуке о буџету општине за текућу годину, такозвани ребаланс буџета, као и Извештај о приходима и расходима истог за период од 1. јануара до 30. септембра ове године.

Страна 1 од 80

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…