„ЦРНО-БЕЛИ“ KАМП У ЗНАK СЕЋАЊА НА ПРИЈАТЕЉЕ

Удружење грађана Центар за развој психофизичких и менталних способности „Буђинкан дођо Нови Бечеј“ и Kарате клуб „Јединство“ по други пут организовали су дводневни „Црно-бели“ камп у марини „Градиште“ на Тиси.

Овогодишњи камп био је меморијални, а посвећен је дугогодишњем тренеру каратеа, Михаљу Ригоу, као и некадашњем члану новобечејског нинђуцу клуба, Вуку Сентешу.

Са гостима из Спортског удружења „Реални аикидо и карате Протић“ и нинђуцу клуба „Сатори дођо Нови Сад“, камп је окупио око 50 ученика и ментора поменутих борилачких вештина који су заједно прошли дневне, али и ноћни тренинг, вежбе гађања луком и стрелом, као и обуку о боравку у природи.

У присуству ментора, Срђана Црногорца, ово дводневно дружење приведено је крају полагањем чланова новобечејског нинђуцу клуба као додатном приликом за усавршавање и размену искуства. Више детаља о овоме сазнајте у новом издању емисије „Из мог угла“, у среду, 21. јуна, од 20 часова.






Read 406 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…