ТАKМИЧАРИ ИЗ СРБИЈЕ УСKОРО НА ВЕЛИKОМ ТУРНИРУ У ТУРСKОЈ

На недавно одржаном јубиларном 10. Викенду спорта у Новом Бечеју, као и сваке године, запажен је био наступ такмичара у кунгфу вушу дисциплинама које организује новобечејски Kлуб борилачких спортова „Јединство“.

Према речима Раденка Тадић, председника и тренера клуба, али и генералног секретара Српског кунгфу вушу савеза који своје седиште има управо у Новом Бечеју, гостујући спортски клубови били су више него задовољни организацијом целе манифестације, а бенефити тога су многоструки, јер су најавили свој поновни долазак.

Тадић је недавно боравио у Швајцарској где је одржан конгрес поводом оснивања нове европске федерације као значајне карике за развој кунгфу вушу спорта у Европи.

Утицај који Српски кунгфу вушу савез има у свету резултовао је подршком која ће бити реализована у августу, а у питању је учешће српских такмичара на великом турниру у турском граду Едирне.






Read 1453 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…