У БОЧАРУ УСПЕШНО ОРГАНИЗОВАН ТУРНИР У ЛАЈТ САНДИ

У фискултурној сали ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Бочару протеклог викенда по први пут је организован турнир у кунгфу вушу спорту, односно у дисциплини лајт санда за узраст деце, млађих и старијих пионира и кадета.

Турнир су организовали Српски кунгфу вушу савез и новоосновано Спортско удружење „Соко“ из Новог Милошева. Општину Нови Бечеј су на такмичењу, поред клуба из Новог Милошева, представљали и „Јединство“ из Новог Бечеја, односно „2. октобар“ из Kумана.

У категорији деце до 22 килограма бронзу је освојио Александар Грујић, док је у категорији до 28 килограма сребрни био Миодраг Живковића, обојица из Новог Бечеја. У категорији до 38 килограма злато је освојио Алекса Бировљев из Новог Милошева.

У категорији млађих пионира до 35 килограма сребрни је био Ален Kиш из Новог Бечеја, док је код старијих пионира у категорији до 32 килограма најбољи био Алекса Маринац, такође, из Новог Бечеја. У категорији старијих пионира до 38 килограма сребрну медељу заслужио је Светозар Весков из Новог Милошева.

У категорији кадета бронзу је освојио Бранислав Грујић из Новог Бечеја, а исто одличје у категорији до 56 килограма заслужио је и Новобечејац Стефан Типшин. У категорији до 60 килограма друго и треће место заузели су Миле Јакшић и Филип Весков, обојица из Новог Милошева, док је у категорији до 65 килограма злата вредан био Здравко Грујић из Новог Бечеја.

У категорији старијих пионирки до 56 килограма најуспешнија је била Анђела Стојков из Kумана.

Раденко Тадић, генерални секретар Српског кунгфу вушу савеза, задовољан је организацијом првог такмичењу у кунгфу вушу спорту у Бочару.






Read 125 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…