НОВИМ ЛАПТОП РАЧУНАРИМА НАСТАВЉЕНО ОПРЕМАЊЕ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ НОВИ БЕЧЕЈ

Средња школа Нови Бечеј од недавно је богатија за још 25 лаптоп рачунара смештаних у кабинет за мехатронику. Опремање кабинета омогућили су компанија НИС у оквиру програма друштвене одговорности „Заједници заједно“ и општина Нови Бечеј која је једна од локалних самоуправа која већ годинама учествује у поменутом програму.

Ово је наставак опремања школе потребним техничким и наставним средствима у циљу модернизације саме наставе, за шта је издвојено нешто више од милион динара, истакла је директорка школе, Анита Бојић Перкин, приликом посете председника општине Нови Бечеј, Саше Максимовића, Средњој школи.

Максимовић, обишао је овом приликом обишао кабинет за мехатронику, осврнувши се и на недавно потписан споразум о наставку сарадње са компанијом НИС у оквиру програма „Заједници заједно“ који ће се ове године фокусирати на унапређење заштите животне средине кроз увођење соларног напајања и осветљења, замену котлова, уређење јавних градских паркова и парковских површина, садњу аутохтоних врста биљака, постављање иновативних еколошких парковских елемената и рециклажних канти и контејнера.

 

Read 1449 times

                                            

        Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…