ИЗГРАДЊА ФЕКАЛНЕ КАНАЛИЗАЦИЈЕ У ЊЕГОШЕВОЈ И ЧИКА ЉУБИНОЈ ТЕМА 23. СЕДНИЦЕ ВЕЋА

У свечаној Сали у згради Општинске управе Нови Бечеј одржана је 23. по реду седница Општинског већа, на којој је, у квиру 16 тачака дневног реда, донет Закључак о поверавању посла изградње фекалне канализације у Његошевој и Чика Љубиној улици Јавном предузећу „Комуналац“.

Како објашњава председник општине, Саша Максимовић, средства потребна за реализацију овог закључка биће исплаћена из средстава Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство и средстава буџета Општине Нови Бечеј.

Општина Нови Бечеј једна је од 65 општина која је ушла у еколошки програм “Чиста Србија” што ће у будућности отворити могућност смањења трошкова за прикључак, додао је Максимовић.

Овом приликом утврђен је и предлог Одлуке о усвајању завршног рачуна буџета Општине за 2020. годину, према ком суфицит износи нешто више од милијарду и сто милиона динара, потврдио је Максимовић.

На одржаној седници дата је и сагласност на Извештај о раду председника општине и општинског већа за током прошле године, а утврђен је и предлог Одлуке о уступању обављања послова зоохигијене Јавном предузећу за комуналну инфраструктуру и услуге „Кикинда“ у циљу усаглашавања са позитивним прописима и њиховог што ефикаснијег спровођења.

 

Read 2040 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…