СО НОВИ БЕЧЕЈ: УТВРЂЕНЕ ПРОСЕЧНЕ ЦЕНЕ КВАДРАТНОГ МЕТРА НЕПОКРЕТНОСТИ ЗА 2022. ГОДИНУ

На данас одржаној 13. по реду седници Скупштине општине Нови Бечеј, одборници су у оквиру прве од 23 тачке дневног реда усвојили Извештај о приходима и расходима буџета Општине за период од 1. јануара до 30. септембра 2021. године.

Дискусија се водила и око усвајања Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности за утврђивање пореза на имовину за 2022. годину, а која је утврђена на основу цена остварених у промету уз накнаду одговарајућих непокретности по зонама, у периоду од 1.октобра претходне до 30. септембра текуће године.

Поред наведених, на дневном реду нашле су се и измене и допуне неколико комуналних одлука у складу са налогом Републичке комуналне инспекције, а које одређују услове за обављање делатности онако како то прописују републичке уредбе.

Овом приликом усвојена је и измена и допуна Плана детаљне регулације блока број 115 у Новом Бечеју, а донета је и Одлука о измени Одлуке о организацији Општинске управе Општине Нови Бечеј.






Read 1442 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…