ПРЕД ОДБОРНИЦИМА СКУПШТИНЕ УСКОРО НОВИ РЕБАЛАНС БУЏЕТА ОПШТИНЕ

Чланови Општинског већа општине Нови Бечеј заседали су јуче по 54. пут у актуелном сазиву, док се на дневном реду седнице нашло укупно дванаест тачака. Најважнија међу њима тицала се утврђивања предлога Одлуке о измени и допуни Одлуке о буџету општине Нови Бечеј за 2022. годину.

Након завршене седнице, председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић, објаснио је зашто је неопходно урадити још један ребаланс општинског буџета. Он се овом приликом осврнуо и на тачку седнице Општинског већа која се тицала доношења Одлуке о расписивању јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације породичних кућа, станова и стамбених зграда.

На 54. седници Општинског већа општине Нови Бечеј утвђен је и предлог одлуке о усвајању Програма коришћења средстава буџетског фонда за заштиту животне средине општине Нови Бечеј за текућу годину. Такође, донете су одлуке о усвајању Плана заштите и спасавања, односно Процене ризика од катастрофа за територију новобечејске општине.

 

Read 527 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…