ПОПИС СТАНОВНИШТВА, ДОМАЋИНСТАВА И СТАНОВА 2022. ГОДИНЕ

Ове године ће се обавити попис становништва, домаћинстава и станова, који ће трајати у периоду од 01.10. до 31.10.2022. године. Пописна комисија је започела припремне активности 01.06.2022.

Између осталог, за сада је објављена прелиминарна листа кандидата за инструкторе, стим што ће се 22.06.2022. објавити коначна листа инструктора у попису. Овим путем обавештавамо заинтересоване грађане да ће 22.07.2022. бити објављен јавни позив за пријављивање кандидата за пописиваче који ће непосредно на терену обавити попис.

Јавни позив биће отворен закључно са 05.08.2022. године. Овај пут попис ће се обавити електронски, односно сви пописивачи ће задужити лап топове, што значи да лица која се пријаве за пописиваче морају бити електронски писмена.

Сви одабрани пописивачи, а за општину Нови Бечеј биће их укупно 34 ће проћи неопходне обуке, с тим што би било добро да се пријаве и лица која знају и Мађарски језик ради лакшег споразумевања са лицима Мађарске националне заједнице. О свим осталим детаљима пописна комисија ће накнадно обавештавати.

 

Read 616 times

                                            

              Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…