УСВОЈЕН РЕБАЛАНС ОПШТИНСKОГ БУЏЕТА

Одборници Скупштине општине Нови Бечеј заседали су данас по 24. пут, а на дневном реду седнице нашло се двадесет тачака, међу којима се већина тицала доношења решења о давање сагласности на измене финансијских планова месних заједница и других јавних установа у новобечејској општини.

Ипак, као главну тачку 24. седнице СО Нови Бечеј одборници су донели одлуку о изменама и допунама Одлуке буџета општине Нови Бечеј за 2023. годину, такозвани ребаланс буџета на који се, након седнице, осврнуо председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић. Он је, пре свега, најавио наставак асфалтирања неасфалтираних улица у свим насељеним местима општине, а овом приликом навео је и конкретне улице у којима ће ове године бити спроведени радови.

Одборници СО Нови Бечеј данас су донели и решење о констатовању престанка функције в.д. директора Дома културе општине Нови Бечеј Марини Цвејин, дипломираном филозофу из Новог Бечеја, односно о њеном именовању за директорку ове установе културе на мандат од четири године.






Read 512 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…