ПОМОЋ ПАРОВИМА ЗА ВАНТЕЛЕСНУ ОПЛОДЊУ

Чланови Општинског већа општине Нови Бечеј данас су заседали по 74. пут у актуелном сазиву, а међу првим тачкама на дневном реду одржане седнице утврђен је предлог одлуке о изменама и допунама Одлуке о финансијској подршци породицама са децом на територији новобечејске општине.

Поменуте измене и допуне односе се, пре свега, на помоћ породицама које нису у могућности да се остваре као родитељи, односно на финансијску подршку при процесу вантелесне оплодње, објаснила је након седнице Општинског већа Ивана Добожанов Ћурчић, начелница Одељења за јавне службе у Општинској управи Нови Бечеј.

Председник општине Нови Бечеј, Саша Максимовић, осврнуо се, пре свега, на тачке дневног реда седнице које су се тицале утврђивања цене боравка деце у Предшколској установи „Пава Сударски“, односно на цене услуга сакупљања и транспорта комуналног отпада.

Он је овом приликом прокоментарисао и донето решење о употреби сталне буџетске резерве, које се тиче правовремене реакције служби ЈП „Kомуналац“ у случају јаких киша.






Read 314 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…