ПОХВАЛНИЦЕ ЗА НАЈБОЉЕ ЂАKЕ И НАСТАВНИKЕ

Ученици Средње школе Нови Бечеј у протеклој школској години постигли су много успеха на одржаним такмичењима, а велики труд утрошен је у стицање знања и искустава, како у школи, тако и изван ње, у склопу ваннаставних активности.

Тим поводом данас је организована додела похвалница најуспешнијим ученицима у претходном периоду који су своју школу представљали на свим нивоима такмичења, па и на државним, односно републичким одмеравањима знања међу најбољима у одређеним областима. Била је ово прилика да се похвале и професори који су својом стручношћу и ентузијазмом допринели успеху својих ђака.

Своја искуства са овогодишњег републичког такмичење из српског језика поделиле су овом приликом ученица другог разреда гимназијског одељења, Уна Чивчић и Јована Мајински, ученица првог разреда.

У томе им се придружио и професор физике у новобечејској средњој школи, Атила Леваи, који је ове године неколицини својих ученика помогао да стигну до републичког такмичења из овог предмета.






Read 296 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…