ПРИРОДА И РАЗНОВРСНЕ АKТИВНОСТИ ОДУШЕВИЛИ ОМЛАДИНЦЕ

У оквиру пројекта „Откриј обиље руралног“ (Дисцовер тхе Абунданце оф Рурал - ДАР YЕ цамп), који је кофинансиран од стране Европске уније, Центар за целоживотно образовање „Едуфонс“ из Новог Бечеја од 16. до 25. августа покрај Тисе у склопу марине „Градиште“ спроводи размену младих из пет земаља, а поред Србије, учесници су из Италије, Грчке, Мађарске и Румуније.

Омладинска размена је организована у форми кампа за 37 учесника са фокусом на подизање свести о здравим стиловима живота, али и о значају и предностима природе која нас окружује.

Према речима Иване Ћук из Удружења „Едуфонс“, у оквиру омладинске размене до сада је споведено обиље активности, а општи утисак је да су млади задовољни. Она сматра да овакав камп већег обима представља вредно искуство за наредне сличне активности, како за само Удружење „Едуфонс“, али и за ТО општине Нови Бечеј, јер је јасно показао које су врлине овог амбијента, али и где има простора за напредак и усавршавање. Ивана се кратко осврнула и на одржане активности у којима су своју подршку пружили и мештани Новог Бечеја.

Задовољство нису крили ни млади, како због места на ком су камповали у природи надомак центра Новог Бечеја, али и због активности које су имали у оквиру омладинске размене.






Read 266 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…