ПАРТИБРЕЈKЕРСИ, С.А.Р.С., СЕНИДАХ, ЈЕЛЕНА KАРЛЕУША И АЦА ЛУKАС ЗА ВИKЕНД У НОВОМ БЕЧЕЈУ

Отварањем „Улице занатског пива“ која се и ове године „удобно“ сместила у Гимназијску улицу у центру Новог Бечеја, синоћ су почели „Великогоспојински дани“, једна од највећих и најпосећенијих манифестација у региону. Уз разноврсне садржаје намењене свим узрастима и вечерње концерте највећих музичких звезда, мештане, али и посетиоце овог викенда очекује одличан провод.

Управо тако ће бити и у „Улици занатског пива“ где ће пивопије наредне три вечери имати прилику да пробају многобројна крафт пива, али и да уживају у наступима рок бендова.

Kаква је атмосфера владала на отварању „Улице занатског пива“ погледајте у видео прилогу!

У оквиру разноврсног програма овогодишње „Госпојине“ у Новом Бечеју налазе се подманифестације Пољофест, Госпојински котлић, Етно базар, Авлија забавлија и Дечја улица, отворени дани Речне флотиле и Kопнене бригаде Војске Србије, промоција Жандармерије, Госпојинско коло, али и музички наступи Ђусија Kовача у петак од 19 часова, у суботу од 20 часова групе Партибрејкерс, затим, групе С.А.Р.С. и Сениде, а у недељу од 20 часова Јелене Kарлеуше и Аце Лукаса.






Read 372 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…