НОВИ ЦЕНОВНИK ЈП „KОМУНАЛАЦ”

На данашњој, 78. седници Општинског већа општине Нови Бечеј, поред Предлога Одлуке о усвајању измене и допуне Плана генералне регулације насеља Нови Бечеј, Одлуке о покретању поступка отуђења непокретности у својини општине, али и Одлуке о утврђивању минималне накнаде за текуће и инвестиционо одржавање зграда, као и накнаде за рад принудног професионалног управника, усвојен је и Предлога Решења о давању сагласности на измене и допуне Ценовника ЈП „Kомуналац“ Нови Бечеј.

Овом приликом усвојен је и Предлога Решења о давању сагласности на Извештај о раду службе отворених облика социјалне заштите Дома за одрасла и старија лица „Свети Василије Острошки Чудотворац“ Нови Бечеј, донета је одлука о усвајању Средњорочног плана општине Нови Бечеј за период 2023 – 2025. године, а након доношења правилника о суфинансирању и Одлука о расписивању Јавног позива за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације породичних кућа и станова.

Поред наведених, већници су усвојили и низ одлука које се тичу организације културног програма и манифестација од значаја у свима насељеним местима општине.






Read 361 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…