ПОРЕЗ НА ИМОВИНУ ЗА ВЕЋИНУ ЗОНА ОСТАЈЕ НЕПРОМЕЊЕН

Након што су усвојили записнике са претходне две седнице, чланови Општинског већа општине Нови Бечеј на данашњој 82. седници једногласно су усвојили и предлог Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности ради утврђивања пореза на имовину за 2024. годину, односно предлог Одлуке о висини стопе пореза на имовину у новобечејској општини.

Известилац по обе тачке дневног реда седнице Општинског већа била је Ивана Лазаревић, начелница Одељења за локалну пореску администрацију. За грађане општине, она је издвојила најбитније информације у вези са поменутим темама, а дотакла се овом приликом и Одлуке о локалним комуналним таксама.

На 82. седници Општинског већа донето је и решење о техничком регулисању саобраћаја у општини Нови Бечеј у зимском периоду, као и решења о давању сагласности на извештаје о спровођењу овогодишњих сеоских слава у Новом Милошеву, Kуману и Бочару. Такође, усвојен је и закључак о одобравању финансијских средстава Дому здравља Нови Бечеј.






Read 364 times

                                            

              



Република Србије,
Аутономна Покрајина Војводина
Традиционални грб АПВ

ФОТОГРАФИЈЕ

Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…